Visby GK – Kronholmen

Visby GK – Kronholmen


18-hålsbana och 9-hålsbana som håller högsta klass, och är designade av team Fulke/Mednickson. Öppet året om med ordinarie tees och greener, så länge det är frost- och snöfritt. Golfshop med alla kända varumärken. Kronholmen Restaurang & Bar serverar mat och dryck, där matsalen har en härlig vy ut mot havet. Boende finns i bredvid första tee i Fyrhuset som har plats för fyra personer.

I juni 2020 blev Visby Golfklubb utsedd till Sveriges bästa golfbana enligt Svensk Golf.Kinnerstugan i Bro

Kinnerstugan i Bro


Kinnerstugan är en motionsanläggning som ligger cirka 15 km norr om Visby och ägs av Gotlands Bro OK. Stugan ligger mycket naturskönt med en fantastisk havsutsikt. Här finns flera motionsspår, 5, 7,5 och 14 km och elljuspår 2,5 km samt en hinderbana. När det finns snö så är här en fin pulkabacke.

Anläggningen passar utmärkt för idrottsläger för här finns både samlingslokal och boende i lägenheter och stugor.Traume – nära Visby

Traume – nära Visby

Idrottsplatsen med eget vandrarhem


Traume Idrottsplats ligger 8 km söder om Visby och har i anslutning till planerna sitt eget vandrarhem. Där finns logi i enkla och fräscha tvåbäddsrum med tillgång till dusch och WC i korridor. Anläggningen har totalt 100 bäddar att erbjuda. Det finns två olika kök samt samlingsrum med sittmöbler och TV, stor matsal, omklädningsrum och duschar. Det finns även grillplats alldeles utanför dörrarna.

Traume är en naturskön idrottsplats med två 11-manna planer och en 9 och 7-manna plan som passar utmärkt för träningsläger, skolresor och teambuilding. Här är lugnt men ändå nära Visby med sitt utbud av restauranger och nöjesliv. Kombinera gärna med hyrcykel från Visby hamn.Levide IP – Mellersta Gotland

Levide IP – Mellersta Gotland

Idrottsplatsen som älskar fotboll


Välkomna till Levide idrottsplats med bygdegård, här finns både stora gräsplaner och lokaler samt stugor för boende. Levide IF har sin verksamhet här med fotbollsträning, pingis och motionsidrott.

Detta är den stora mötespunkten i Levide och det är stor aktivitet i bygdegården samt alla planer året om. Ett närliggande motionsspår med belysning finns intill som blir skidspår på vintern. I anslutning till motionsspåret finns ett utegym.

Med sina 24 bäddar fördelat på fem stugor passar Levide IP med bygdegård utmärkt för idrottsläger. Här kan även helpension med frukost, lunch och middag arrangeras. Tätorten Hemse ligger 10 km bort med handelscentrum, simhall, idrottshall, konstgräsplan och ishall.