Idrottsmedicinska veckan 2021

Välkommen till den vackra Hansastaden Visby under en härlig sommarvecka mitt i juni. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden precis innanför ringmuren. Hotellet är omgivet av vackra medeltida miljöer, bara ett stenkast från havet. Stor frukostbuffé ingår.

Gotland Grand National 2021

Hos våra utvalda partners hittar du ett stort och varierat utbud. Sök bland hotell, stugor, lägenheter eller campingplatser för att hitta det GGN-boende som uppfyller just dina önskemål. Du som deltar i tävlingen reser dessutom med idrottspriser på färjan.

Paketresor • Färja + boende

Välj bland både familjära hotell och charmiga B&B eller exklusiv design och unik karaktär omgiven av Visbys levande kulturarv. Specialerbjudande på boende i 2 nätter och färja tillsammans i ett paket!

Boende • Utvalda boenden i Visby

Här hittar du allt från enklare budgetalternativ till exklusiva designhotell. Många ligger centralt innanför Visby ringmur, men även på den gotländska landsbygden finns ett stort utbud. Letar du efter ett boende med karaktär har du mycket att välja på – allt från små familjära och personliga val till större moderna resorts.

Aktiviteter • Idrott & evenemang

Här går det att uppleva häftiga idrottsevenemang året runt. Gemensamt för alla är att de gör Gotland till idrottens ö. Vi har samlat olika evenemang och gjort de bokningsbara tillsammans med resa och boende. Välj vad du vill uppleva, när du vill besöka ön och med vem du vill resa.

Kontakta oss

Bokningsfrågor?
Vi hjälper gärna till!
0771-22 33 50
Skicka ett mejl

© Copyright - Idrottens Ö