Bokningssupport

Vill du ha svar på frågor eller hjälp att boka?
Kontakta oss så hjälper vi till.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Personlig service

Behöver du hjälp eller har du frågor om Idrottens Ö, resor och paket? Hör av dig så hjälper vi till.
Telefon: 0771-22 33 50
Skicka e-post

Gotland Grand National 2024

Hos våra utvalda partners hittar du ett stort och varierat utbud. Sök nedan bland hotell, stugor, lägenheter eller campingplatser för att hitta det GGN-boende som uppfyller dina önskemål. Du som deltar i tävlingen reser dessutom med idrottspriser på färjan.

Golfa Runt Gotland 2024

Hos våra utvalda partners hittar du ett stort och varierat utbud. Välj bland bland hotell, stugor eller lägenheter och ta del av våra boendeerbjudanden. Du som deltar i tävlingen reser dessutom med idrottspriser på Gotlandsfärjan.

Paketresor • Färja + boende

Välj bland både familjära hotell och charmiga B&B eller exklusiv design och unik karaktär omgiven av Visbys levande kulturarv. Specialerbjudande på boende i 2 nätter och färja tillsammans i ett paket!

Boende • Utvalda boenden i Visby

Här hittar du allt från enklare budgetalternativ till exklusiva designhotell. Många ligger centralt innanför Visby ringmur, men även på den gotländska landsbygden finns ett stort utbud. Letar du efter ett boende med karaktär har du mycket att välja på – allt från små familjära och personliga val till större moderna resorts.