Gotland Grand National 2021

Lera, gyttjevatten och hala kalkhällar. Välkommen till Gotland Grand National – världens största endurotävling! Första start gick 1984 och körs nu för 38:e året i rad. Banan är en blandning av kalksten, terräng med vatten och lera och snabba stigar som sträcker sig över 2,2 mil. En motorupplevelse som är unik i hela världen – drivers, start your engines!

Idrottsrabatt till Gotland

Med Gotlandsfärjan reser du till Gotland på bara tre timmar och kommer tryggt i hamn. Vi följer myndigheternas rekommendationer för att din färjeresa ska vara så säker som möjligt. Du som deltar i tävlingen reser dessutom med idrottspriser på färjan. Färjebokning sker genom telefon 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se

Gotlands bredaste utbud
av boenden under GGN

Vilket boende föredrar du – ett hotell med utsikt över Visbys takåsar eller en modern stuga där du kan rå om dig själv och laga din egen mat? Hos våra utvalda partners hittar du ett stort och varierat utbud. Sök nedan bland hotell, stugor, lägenheter eller campingplatser för att hitta det GGN-boende som uppfyller dina önskemål.

Idrottspriser på färjeresan

Kontakta oss så hjälper vi dig!
0771-223350
Skicka ett mejl »

Entrébiljetter till tävlingen

Upplev världens största endurotävling live på Gotland!
Köp biljett till tävlingen »

Entrébiljetter till festen

Den officiella GGN-festen.
Köp biljett till GGN-festen »
Köp biljett till GGN-ungdom »

Boka ditt boende till GGN här

 

Gustavsvik

Visby Gustavsvik

Fr. 790 kr | Strax norr om Visby, alldeles intill havet ligger Visby Gustavsvik. Här bor du i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Gratis WiFi och bilparkering ingår.

Novi

Novi Resort

Fr. 1250 kr | Strax norr om Visby ligger NOVI Resort. Med ett naturreservat i ryggen med utsikt över havet och enbart 1 km norr om ringmuren, får du som gäst det bästa av båda världar.

Scandic

Scandic Visby

Fr. 1290 kr | Bo bekvämt i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos har du fri tillgång till gym och relax.

Solhem

Best Western Solhem Hotel

Fr. 1335 kr | Best Western Solhem Hotel ligger beläget i en vacker park precis intill Visby ringmur. Trots det fridfulla läget är det bara ett stenkast till Visbys centrala delar och nöjesliv.

First

First Hotel Kokoloko

Fr. 1380 kr | First Hotel Kokoloko har en unik design och de flesta av rummen har balkong med utsikt över havet. Flera av rummen är även utrustade med kök. Stor parkering utanför entrén.

Strand Hotel

Best Western Strand Hotel

Fr. 1535 kr | Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden precis innanför ringmuren. Hotellet är omgivet av vackra medeltida miljöer, bara ett stenkast från havet.

Wisby Hotel

Clarion Hotel Wisby

Fr. 1695 kr | Ett modernt förstaklasshotell, centralt i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Rummen är smakfullt inredda – på samma gång exklusiva och personliga.

© Copyright - Idrottens Ö