Visborg – Visbys sportcenter

Visborg – Visbys sportcenter

ICA Maxi Arena med flera


Visby är medeltid, rosor och ruiner men också en modern stad med fantastiska omgivningar. Här finns allt för en aktiv fritid eller tävlande i många olika sporter. Vid Visborg ligger ICA Maxi Arena som är en nybyggd idrottshall som passar många sporter. I området finns flera fotbollsplaner, beachvolleybollplaner, motionsspår, ute- och innegym. Här finns också padelhall, mountainbikespår och motocrossbana. MTB-park med uppmärkta spår och teknikområde med hopp, stenkista och hinder.

Läget vid kusten gör hansestaden Visby unikt och det är fantastiskt att springa på strandpromenaden längs med ringmuren eller vid södra hällarna intill havet. Sedan finns hela stadens utbud av restauranger, shopping, och nöjen att tillgå. Det finns ett stort antal olika boenden från hotell i olika prisklasser till stugor och vandrarhem som även kan ta emot stora grupper eller konferenser.Fårösund – Norra Gotlands stora sportcenter

Fårösund – Norra Gotlands stora sportcenter

Fårösunds Idrottsplats med Gotlands IdrottsCenter


I Fårösund finns en stor idrottsplats som byggdes redan 1942 med en stor gräsplan 100×60 m samt 6 stycken 100 metersbanor, 4 banor på 357 meter samt boulebanor. Här finns 1500 åskådarplatser varav 500 sittplatser.

Tillsammans med Gotlands Idrottscenter som har inomhushall, simhall, ett välutrustat inne- och utegym och löparspår med elljus passar denna anläggning för många olika idrotter. Här har många olika läger med tex fotboll, innebandy, dans och handboll arrangerats. Boende erbjuds i vandrarhem eller stugor och med helpension om så önskas.

I Fårösund finns butiker, kaféer, Bungemuseet, marina och färjan som går till Fårö. Hyr en cykel och gör en tur till lillön Fårö med sina milslånga sandstränder och säregna raukområden. I Fårösund finns något för alla, och allt för ett lyckat idrottsläger.Levide IP – Mellersta Gotland

Levide IP – Mellersta Gotland

Idrottsplatsen som älskar fotboll


Välkomna till Levide idrottsplats med bygdegård, här finns både stora gräsplaner och lokaler samt stugor för boende. Levide IF har sin verksamhet här med fotbollsträning, pingis och motionsidrott.

Detta är den stora mötespunkten i Levide och det är stor aktivitet i bygdegården samt alla planer året om. Ett närliggande motionsspår med belysning finns intill som blir skidspår på vintern. I anslutning till motionsspåret finns ett utegym.

Med sina 24 bäddar fördelat på fem stugor passar Levide IP med bygdegård utmärkt för idrottsläger. Här kan även helpension med frukost, lunch och middag arrangeras. Tätorten Hemse ligger 10 km bort med handelscentrum, simhall, idrottshall, konstgräsplan och ishall.