Snäckersvallen Kappelshamn

Snäckersvallen Kappelshamn


Kappelshamns IK driver Snäckersvallen som är Sveriges mest havsnära fotbollsplan. Anläggningen innefattar också stora gräsytor för campingverksamhet, varpa, boule, brännboll, kubb och andra aktiviteter. I närheten till gräsytorna finns ett modernt utegym med 12 stationer. I klubbstugorna finns samlingslokaler och bastu. En kilometer bort vid byns sommarrestaurang finns Padel- och Lawn Bowl-banor.

Förmodligen är fotbollsplanen Europas mest havsnära – det är endast tio meter från ena hörnflaggan till Kappelshamnsvikens vatten.

Boende erbjuds hos Norrvange Stugor, Kappelshamns Fritidsby och Mavens Stugor som alla ligger inom tre kilometers avstånd och är öppna under större delen av året. Närmaste vandrarhem finns sju kilometer bort i Lärbro. Kappelshamn och Snäckersvallen passar utmärkt för träningsläger då det är nära till både service, bad & boende och träningsmöjligheter.Gotska GK

Gotska GK

Golfbanan i Visby


Gotska GK har en 18-håls öppen hedbana med uppbyggda greener där vinden alltid gör sig påmind. Här finns café och shop och närheten till Visby gör att det går snabbt att ta sig till banan.

Med sitt läge mitt ute i Östersjön påverkas Gotlands klimat av det omgivande havet. På våren kan det dröja innan den riktiga värmen infinner sig, men det har man igen på hösten. Oftast öppnas sommargrenerna i slutet av mars och det är inte ovanligt att spela på sommargreener fram till jul. Så förlägg en golfweekend på den magiska ön med alla sina möjligheter till upplevelser.