Idrottsmöten på Gotland

Idrottens Ö är ett samarbete mellan den gotländska idrottsrörelsen och besöksnäringen på Gotland. Genom Idrottens Ö erbjuder Destination Gotland resor och boendepaket till förmånliga priser i samband med olika idrottsevenemang, som även innefattar idrottsmöten.

Det kan vara allt från det stora årsmötet, konferensen till den lilla planeringsresan med styrelsen eller idrottsledare. Vi paketerar resa, boende, möteslokaler och studiebesök och andra kringaktiviteter till förmånliga idrottspriser utifrån kundens önskemål.
Passa på att inleda mötet redan ombord. På båten finns konferensrum för upp till 22 deltagare och konferenshytt för grupper upp till sex personer. Konferensrum finns även på hotellet/vandrarhemmet.

Större idrottsmöten

Wisby Strand är en av Europas mest moderna arenor för möten och evenemang. Vackra lokaler och ett centralt läge i Världsarvstaden Visby med havet, och parken Almedalen som närmaste grannar inspirerar och skapar förutsättningar för lyckade möten. Wisby Strand erbjuder en kongresslokal för 1 000 deltagare samt ett antal parallella möteslokaler. På promenadavstånd till Wisby Strand finns 900 hotellrum, shopping och ett stort utbud av nöjen och restauranger, på Gotland finns något för alla smaker.
www.wisbystrand.se

Gotland Convention Bureau (GCB) är en icke vinstdrivande organisation som marknadsför hela Gotland som mötesplats, både för nationella och internationella idrottsmöten. GCB fungerar som koordinator mellan kongressarrangör/mötesplanerare och aktörerna i den gotländska mötesindustrin. Hos GCB kan företag och organisationer kostnadsfritt få råd och stöd för att arrangera ett framgångsrikt möte på Gotland.

E-post: convention@gotland.com
Tel: 0498-201709
Webb: www.gotland.com/moten

Orientering på Gotland

Orientering på Gotland

Följ med orienterarfamiljen Lindskog från Nacka som besöker Gotland för 30:e året i rad. Läs mer »

circle_simning

Anläggningar och
boenden på Gotland

Här presenterar vi de idrottsanläggningar vi har med olika boendemöjligheter som kan passa dig och din grupp. Läs mer »

circle_ggnAtt stå värd inför ett
Idrottens Ö-arrangemang

Idrottens Ö är ett samarbete mellan den gotländska idrottsrörelsen, Idrottsförbundet och besöksnäringen. Vill du stå värd inför ett Idrottens Ö-arrangemang? Läs mer »

circle_orientering

Om Idrottens Ö

Genom Idrottens Ö erbjuder Destination Gotland resor och boendepaket till förmånliga priser i samband med olika idrottsevenemang, läger eller idrottsmöten på Gotland. Läs mer »

© Copyright - Idrottens Ö